option
Cuestiones
ayuda
daypo
buscar.php
TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESE: OPOSICIONS AUX. ADMINISTRATIUS ICS 2024
COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del Test:
OPOSICIONS AUX. ADMINISTRATIUS ICS 2024

Descripción:
Temari específic Aux. Administratius ICS 2024 Tema 1.3

Autor:
AVATAR
Maria Belen García Comas
OTROS TESTS DEL AUTOR

Fecha de Creación:
27/03/2024

Categoría: Oposiciones

Número Preguntas: 7
COMPARTE EL TEST
COMENTARNuevo Comentario
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
133. La història clínica…(Pàg.70) Recull el conjunt de documents relatius al procés assistencial de cada malalt tot identificant els metges i la resta de professionals assistencials que hi han intervingut. És un instrument destinat fonamentalment a ajudar a garantir una assistència adequada al pacient. S‘ha de procurar la màxima integració possible de la documentació clínica de cada pacient. Totes les respostes són correcte.
134. Quina llei regula el Dret d’informació concernent la salut i l‘autonomia del pacient i la documentació clínica… (Pàg.70) a. Llei 20/2000, de 29 de desembre. b. Llei 21/2000, de 29 de desembre. c. Llei 22/2000, de 29 de desembre. d. Llei 23/2000, de 29 de desembre.
135. De la història clínica s'ha de conservar, juntament amb les dades d'identificació de cada pacient, com a…(Pàg.71) a. Mínim durant 5 anys des de la data d'alta de cada procés asistencial. b. Mínim durant 10 anys des de la data d'alta de cada procés asistencial. c. Mínim durant 15 anys des de la data d'alta de cada procés asistencial. d. Mínim durant 20 anys des de la data d'alta de cada procés asistencial.
136. De la història clínica s'ha de conservar, juntament amb les dades d'identificació de cada pacient, algunes de la documentació següent…(Pàg. 71) a. Els fulls de consentiment informat, els informes d'alta, els informes quirúrgics i el registre de part. b. Les dades relatives a l'anestèsia, els informes d'exploracions complementàries. c. Els informes de necropsia, els informes d'anatomia patològica. d. Totes les respostes són correctes.
137. Quines entitats gestores poden accedir a la documentació clínica del pacient…Quina no és la resposta correcta. (Pàg. 76) a. Els serveis mèdics de les entitats gestores de baixes laborals (mútues d‘accidents de treball i malalties professionals de la Seguretat Social) sempre amb l’autorització del pacient. b. Les empreses en què treballa la persona interessada. c. Aquests serveis mèdics, per poder accedir al contingut de la història clínica, hauran de fer una sol·licitud per escrit que serà tramitada pel servei que cada centre designi a aquests efectes. d. La documentació que s‘ha de trametre a aquestes entitats col·laboradores en la gestió de la Seguretat Social l‘entitat gestora ha de ser, únicament, la imprescindible i estrictament relacionada amb les lesions i dolences patides per l‘interessat rellevants per al control d‘aquests processos d‘incapacitat temporal.
138. El pacient té dret d'accés a la seva història clínica, quina és el termini de lliurament de la documentació clínica… (Pàg. 77) a. En un termini màxim de 10 dies hàbils. b. En un termini màxim de 15 dies hàbils. c. En un termini màxim de 20 dies hàbils. d. En un termini màxim de 30 dies hàbils.
139. El pacient menor de edat emancipat (amb acreditació legal de l’emancipació corresponent) o major de setze anys…Quina resposta és correcta. (Pàg. 77) a. S'ha de lliurar la documentació clínica al pacient mateix. b. Quan el professional sanitari que l‘atén considera que el menor no és competent, ni intel·lectualment ni emocionalment, per entendre l‘abast de la intervenció sobre la seva salut, es requereix que ho posi en coneixement del seu pare, mare o representants legals. c. Quan el professional sanitari que l‘atén considera que el menor és competent, intel·lectualment i emocionalment, per entendre l‘abast de la intervenció sobre la seva salut, el seu consentiment és vàlid i suficient per accedir a la documentació clínica que es lliurarà al mateix pacient. d. Cap resposta és correcta.
Denunciar Test