option
Cuestiones
ayuda
daypo
buscar.php

TEST BORRADO, QUIZÁS LE INTERESE: IX

COMENTARIOS ESTADÍSTICAS RÉCORDS
REALIZAR TEST
Título del Test:
IX

Descripción:
Tipo test A ix

Autor:
AVATAR
Brunox
OTROS TESTS DEL AUTOR

Fecha de Creación: 07/07/2024

Categoría: Arte

Número Preguntas: 19
COMPARTE EL TEST
COMENTARNuevo Comentario
No hay ningún comentario sobre este test.
Temario:
Quina és la darrera adreça de host útil de la subxarxa 145.82.0.0/15 145.82.0.254 145.83.0.254 145.82.255.254 145.82.255.254.
La funcionalitat VRF permet: Implementar diferents instancies de routing en el mateix equip Convertir un router de nivell 3 en un switch de nivell 2 Dotar de funcionalitats de routing a un switch de nivell 1 Dotar de funcionalitats de routing a un switch-router.
En implementar un QoS en una xarxa MPLS: Cal utilitzar protocols de routing com OSPF o ISIS Es canvia l'algorisme LDP pel CSPF És obligatori utilitzar protocols de senyalització que suportin QoS com RSVP Cal implementar els mecanismes per suportar DiffServ.
Respecte MPLS, quina afirmació és correcta? DS-MPLS-TE combina tècniques de TE amb QoS en MPLS MPLS-TE permet dividir el BW disponible en cada enllaç entre les diferents prioritats TE es basa en definir diferents classes de servei dins el mateix VC MPLS-TE permet evitar congestions en la xarxa redistribuint conveinientment els FEC.
Quina funcionalitat realitza el RD de les VPN-MPLS Complementa els routers quan la càrrega computacional és elevada Defineix rutes de backup distingint entre diferents prioritats Soluciona el problema del solapament d'adreces entre diferents clients Combina tècniques de QoS per millorar el servei.
Respecte el RD, quina afirmació és incorrecta? Està format per 32 bits Es pot utilitzar com a identificador de la VPN-MPLS És un prefix únic per cada VPN-MPLS S'afegeix a les adreces dels clients per evitar solapaments d'espais d'adreçament.
Quina afirmació és correcta respecte a les arquitectures de QoS? S'implementen tant a nivell 2 com a nivell 3 En classifiquen en dues categories: Serveis Integrats(IntServ) i Serveis Differenciats (DiffServ) MPLS disposa de la seva pròpia arquitectura de QoS, totalment diferent de les arquitectures IntServ i DiffServ MPLS implementa l'arquitectura IntServ.
Indica la resposta incorrecta sobre els camps IP Precedence i DSCP: El IP Precedence i el DSCP es troben tant a la capçañera IPv4 com a la d'IPv6 El IP Precedence permet definir 8 prioritats diferents de tràfic El DSCP defineix 6 classes diferents de servei AF amb 4 probabilitats de pèrdua de paquets diferents per cada classe L'arquitectura DiffServ pot utilitzar tant el IP Precedence com el DSCP.
Pel que fa a l'arquitectura del router PE en una MPLS-VPN, quina afirmació és certa? És una implementació monolítica, amb una única taula de rutes Hi ha una VRF per client i una taula de rutes global Hi ha una VRF global i una taula de rutes global Hi ha una VRF per client amb la seva taula de rutes associada i una taula de rutes global.
Quina afirmació és correcta sobre ME? ME proporciona connectivitat Ethernet a nivell MAN o WAN amb el cost operacional de Ethernet ME es pot implemnetar sobre diferents tecnologies com MPLS, SONET i WiMAX La implementació ME sobre MPLS implica utilitzar tunelitzacions encriptades ME equival a implementar VPNs de nivell 2 on el protocol transportat és Ethernet.
Quina afirmació és correcta sobre ME? ME permet transportat trames Ethernet amb capçalera IEEE-802.1q per tal d'interconnectar diverses VLANs entre dues o més seus remotes ME és la tecnologia preferida actualment enfront del CarrierEthernet Els psedowire permeten implementar serveis de connectivitat multipunt Els clients de ME es connecten als nodes PE els quals enruten les trames Ethernet segons l'adreça IP destí.
Què és un LSR en MPLS? Un LSR només pot ser un router, ja que ha d'implementar funcions de routing Un LSR és un dispositu MPLS que només implementa distribució d'etiquetes, però no reenvia paquets de dades Un LSR és tant un switch i un router ja que implementa ambdues funcions Un LSR només pot ser un switch perquè ha de commutar les etiquetes dels paquets que rep.
En implementar MPLS-VPNs, quina afirmació és incorrecta? Els clients poden utilitzar diferents protocols de routing en les seves xarxes La xarxa MPLS transporta informació de routing dels clients L'operador implementa un protocol de routing específic per cada client Cal utilitzar un únic protocol de routing entre nodes PE.
Pel que fa a Serveis MPLS quina és certa? Carrier Ethernet -> switch || PW -> router VPLS -> switch || ME -> router ME -> switch || VPLS -> router VPLS -> switch || MPLS-VPN router.
Afirmació certa respecte routers CE en arquitectura MPLS VPN CE són els iniciadors dels tunnels LSPs CE poden participar en l'intercanvi d'etiquetes MPLS CE desconeixen totalment l'arquitectura MPLS VPN CE implementen PHB.
Afirmació incorrecta RSA és un algorisme de criptografia asimètrica que utilitza claus de 1024,2048 o 4096 bits principalment Les funcions de hash transformen un missatge de longitud arbitrària de forma "única" a un missatge de longitud constant Per implementar el "sobre digital" utilitzem criptografia simètrica, asimètrica i funcions de hash Per implementar la "signatura digital" utilitzem criptografia asimètrica i funcions de hash.
Afirmació incorrecta pel que fa a VXLAN Permet connectar diferents màquines a la mateixa VLAN quan hi ha una xarxa de nivell 3 entre mig Implementa túnels VTEP entre 2 ordinadors remots Encapsula les trames en UDP+IP per poder enviar el tràfic Utilitza identificadors de 24 bits com VNI.
Afirmació correcta Tecnologia VXLAN exten el màxim nombre de VLANS a 16000 La capçalera MPLS consisteix en els camps Etiqueta + EXP +TTL El protocol SSL és implementat per extendre funcionalitats de SSH SD-WAN és una tecnologia que permet a l'usuari beneficiar-se de diferents connexions a la WAN, commutant entre elles en funció de la disponibilitat, ample de banda, latència,...
Afirmació incorrecta sobre SD-WAN Simplifica gestió i desplegament de grans xarxes WAN Ofereix eines centralitzades per automatitzar els canvis a la xarxa Permet desplegar túnels IPSec de manera automàtica per assegurar la comunicació entre seus Interconnecta equips de diferents fabricants de manera completament transparent a l'administrador de xarxes.
Denunciar Test